ik denk na..
over die eerste keer je armen om me heen
je hield van me
en lied me nooit alleen
ik denk na...
over toen alles nog geheim was
die tijden van toen
kwamen normaal nu beter van pas..
ik denk na...
over die eerste zoen
maar echt
kon ik maar terug naar die tijden van toen