Kon ik de klok maar even terugdraaien
Dan had ik eerst heel goed nagedacht
Kon ik de tijd maar verzetten
Dan had ik nog even gewacht
Kon ik alles maar overnieuw doen
Dan was je misschien nu nog bij mij
Dan had het niet fout gegaan
Dan was het nog niet voorbij
Dan had ik wat beter in m'n schoenen gestaan
Kon ik de klok maar even terugdraaien
Dan had ik goed kunnen nadenken
Maar het is gebeurd
je hebt me verlaten
De tijd loopt verder
We kunnen het niet tegenhouden
We volgen het leven
En ontdekken dan wel wat dat ons misschien nog wil geven.