die ene vriend
waarmee ik kon praten
die ik vertrouw
en die mij hier eenzaam achter moest laten
bij hem kon ik mijn gevoellens
en mijn verleden kwijt
en daarvan
heb ik echt geen spijt...
met hem kon ik lachen
en hij voelde wat ik voel
hij was de enige
die begreep wat ik bedoel...
ik hat een verleden
het hoeld niet op
maar toen ik hem leerde kennen
zette ik de tijd even stop
nu maanden later
ben je hier weg*
waarom,
heb ik altijt zoveel pech :(
* weg van de groep waar ik ook op zit
you are in my heart(L)