Ik ben zo gelukkig!
Want wij zijn weer bij elkaar.
Ik ben zo gelukkig!
Want de ruzie's zijn voorbij.
Ik ben zo gelukkig!
Dat je me toch nog een kans geeft.
Maar dan ga ik verhuizen.
En verlies ik je weer.
Ik zal er zelf sowieso alles aan doen,
Om bij elkaar te blijven.
Jij hebt een auto,
Ik kan met de trein.
Maar hou ik dat ook vol?
Elke week?
Ik wil er niet aan denken dat ik jou weer verlies,
Ik hou van jou!
Daarom zal ik in ieder geval alles proberen,
Om bij jou te blijven!