De verhuizing komt eraan,
Ik zie alle dozen al staan.
Alle mensen zwaaien me uit,
Met een traan aan hun snuit.
Ze gaan me echt missen,
Maar ze moeten zich niet vergissen.
Ik ben vlakbij,
In hun hart en vlak bij hun zij.
Ik kijk zelf tegen een nieuwe wereld aan,
Ik zie mezelf daar al helemaal staan!
Ik vind het leuk maar toch ook niet,
Omdat ik toch de mensen die me dierbaar zijn verliet.
Nieuw huis,
Nieuwe school,
Nieuw werk,
Nieuwe vrienden,
Zelfs nieuw vriendje.
Het valt best mee,
Iedereen komt gewoon op visite hé!
Wens me sterkte want het is en blijft moeilijk,
En ik zal er voorlopig nog mee stoeien.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mensen die weten wie ik ben..
Jullie vinden het zelf moeilijk,
Ik vind het moeilijk..
Ik had niet verwacht dat mensen zo naar me keken..
Dat ze me echt gaan missen..
IK ZAL JULLIE NOOIT VERGETEN!!!!