Starend naar jouw foto in mijn handen,
Tijd die vertelt en doet beseffen....
hoe snel het leven gaat...
Lijkt allemaal zo kort geleden...
Dat jij als een kleine hoopje in mijn armen lag...
Zo lief ,klein , en fragile...
Elke keer mijn hart deed verwarmen als ik jou zag.
Onverwaardelijk liefde tussen een moeder en haar kind...
Nu al zo grote meid...
Die zo snel opgroeit en zich ontwikkeld...
Dan besef je pas echt ,"waar blijf de tijd".
Zo trots ben ik jou...
Dierbaarste wat ik bezit...
Daarom Hou ik het allermeeste van jou
xxx Mama