Het jonge meisje,
Mijn zusje is pas vier,
en is zeker een lekker dier.
Haar babel bezit zij goed,
en is daarbij reuze zoet.
Haar blauwe ogen,
die er zeker zijn mogen.
Blond krullend haar,
heeft zij het goed voor elkaar.
Haar voornaam is Jose,
en is daar erg blij mee.
Jose speelt nog altijd met haar pop,
en daar is zij heel dol op.
Haar pop heeft Jose een naam gegeven,
en gaat met Ria leuke dingen beleven.
Kortom Jose wil haar pop nog niet missen,
daarin zal zij zich voorlopig niet in vergissen.
Caroline.