De Lagere School,
Een klein meisje van zes,
krijgt in de eerste klas van de Lagere School les.
Zij krijgt nu een heel ander leven,
dat is zeker een gegeven.
Nu begint er een leven zo serieus,
daar moet zij aan wennen heus.
Maar zij doet haar best,
dan komt van zelf de rest.
O.a. Nederlands en rekenen gaat ze leren,
dat zal zeker zo verkeren.
Aan het eind van het eerste jaar,
heeft zij het heel goed voor elkaar.
Caroline.