Klas drie,
Een meisje van acht,
die naar iedereen lacht.
zit tevreden in klas drie,
die heeft zij bijna onder knie.
Maar zit best met een vraag,
en wil het antwoord weten heel graag.
Daar wordt zij alleen wijzer van,
alleen dat al is een goed plan.
Maar zij wil natuurlijk meer weten,
anders had zij niet al in klas drie gezeten.
Dat houdt in,
zij voelt zich niet te min.
De leraar is beslist tevreden over haar,
dat is werkelijk waar.
Ook behaald zij een goed rapport,
want dat was voor haar een echte sport.
Caroline.