Haar eind test,
Een meisje van tien,
heeft de wereld een beetje gezien.
Zij zit in klas vijf,
en zit goed in haar lijf.
Daarom leert zij goed,
precies zoals het zijn moet.
Mooie cijfers krijgt zij daarvoor,
en dat brengt haar op het goede spoor.
De vakken die zij leert,
is niet iets wat haar deert.
Zij doet haar uiterste best,
voor haar eind test.
Caroline.