Juridische feiten op een rij
Maanden te gaan voor mij
Er komt zeer veel tijd bij
Drie maanden wachten op de volgende procedure
Vele maanden te verwachten dat het onderzoek gaat duren
Allemaal vanwege die rare kuren
Zoals reeds eerder beschreven in menig boek
Is hier soms ook het heil ver zoek
En de kinderen afwachtend op een onmogelijk bezoek
Dus helaas geen Sinterklaas voor mij
Geen Kerst met de kinderen daarbij
Geen vuurwerk en glimlachjes met hun er bij
En mijn moeder treurt met mij
Zo ook mijn broer die kan er ook bij
En mijn nichtje die is wachtende in de rij
Alles in het belang van de kinderen ook weer
Van de moeder en grootouders van weleer
Die geven niets om de kleine schouders en het zeer
De herfst heeft koud en guur toegeslagen
Ik zit met allerlei brandende vragen
Te wachten op de komende dagen
Ze zijn in vertrouwen meegegeven
Ze zijn onder druk weggebleven
En ik wacht met smart en beven
Voor mijn twee weggenomen dochters,
Papa