Sinterklaas,Kerst,Oud en nieuw,
Sinterklaas, kerst en oud en nieuw elk jaar weer,
Maar elk jaar doet het mij steeds meer zeer,
Ik geloof niet in Sinterklaas of de kerstman en oud en nieuw boeit mij niet,
Gemene ouders, familie verbroken, vrienden kwijt eenzaam met mijn verdriet,
Wanneer het weer zo ver is met al die feestdagen,
Zit ik eenzaam en alleen in mijn kamer mij dingen af te vragen,
Waarom ik niet een normaal feestdag kan hebben lekker gezellig met iedereen,
Allemaal liefde en vrienden,familie om mij heen,
Maar dat is voorgoed weg alles is verdwenen alles is afgelopen,
Elke dag ben ik nog zo versleten van al dat hopen,
Terwijl ik van binnen weet dat ik nergens bij zou horen,
Verstoten door mijn ouders en familie het doet mijn hart doorboren,
Thuis bij mijn ouders elke keer weer ruzie en feestdagen zijn niet leuk voor mij,
Met kerst kwam mijn neef altijd, hopelijk is dat wel voorbij,
Ik hoef die aanrander niet in huis te hebben en voor mij is hij geen familie(lid) meer,
Waarom is alles zo gelopen waarom altijd weer?
Om de ene geef ik niks de andere zijn heel wat waard daar hou ik van,
Maar als ik ze niet mag zien hoe moeten deze feestdagen dan?
Het is gewoon voorbij en ik wil geen Sinterklaas, kerst of oud en nieuw meer ik wou dat het niet bestond,
Want door die feestdagen ontstaat er weer in mijn hart een nieuwe wond..
xx