het is zo snel gegaan
ik opende mijn ogen
en weg was jij
ik kon het niet geloven
was ik wel zo blij?
nee het voelt nog kil en koud
alsof jij nog steeds naast mij
ligt, van me houdt
ik weet het niet
voel enkel verdriet
die mij vergezeld
voorlopig heb ik haar
of ik jou nog zie
is de vraag..