de kleuren die ik heb gezien
zijn goedgekeurde partners
ze verlamden me en maakten
mijn ogen vrij om blind te zijn
en ik breng ze allemaal
geschenken van binnenuit
ook al zijn ze niet van mij
nooit tekende ik een grens
en nooit kleurde ik mijn droom
jij geeft me het fijnste penseel
gedoopt in zoete glinsteringen
en ik kleur al onze dromen
geef ons ongeboren kind
een vergeten naam