Je hoeft niet te schamen
Voor het bloed van je tranen
Nu je eindelijk in de spiegel
Kunt kijken
Naar dat lang verlaten
Bedroefd maar bevrijde gezicht
Jong en onschuldig lijkend
In al haar wijsheid
Even een glimlach
Ter vergeving
Je masker verlatend
Jezelf gevonden
Je hoeft niet te schamen
Voor een meer vol tranen