De gedachte alleen al..
Een zee van ijs
Onbreekbaar en bewegingloos
Verlaten aan de oppervlakte
Maar gevuld met verwrongen smart
Wachtend op die ene dag
Die godvergeten dag
Dat hij eens niet zou vergeten maar vergeven
De warmte zal het ijs doen smelten
En de zee, onrustig als ze is
Zal al haar golven laten dansen
De gedachte alleen al..