voel me super rot
alleen
ben kapot
gebroken
kan niet meer gelijmt worden
lig in stukjes op de grond
probeer je te helpen
te lijmen
dan snij je jezelf
waarom?
waarom komt niemand dichtbij?
waarom stoot ik iedereen af?
ik voel me alleen
in de steek gelaten
moet het zelf weer uit zoeken
nou...
is goed
ooit...
vind ik zelf de weg naar verlossing