Alles komt dichterbij,
Het einde is nabij.
We vertrekken volgende morgen vroeg,
En we hebben een zware dag voor de boeg.
Veel dozen en veel mensen,
Iedereen helpt en wil ons aan het eind het beste wensen.
Ik zit in de auto,
De dag is voorbij,
Voordat we wegrijden,
Zwaait iedereen naar mij.
Al mijn vrienden,
Staan daar voor me klaar,
Ik ga ze echt missen,
Ik wou dat ik nog even niet hoefde te gaan.
Nu is het tijd om te gaan,
Ik wou het niet doen,
Maar toch moet ik een traan laten,
Ik mis die tijden van toen.