bang, bang om me beste vriend te verliezen.
bang dat hij voor een ander leven zou kiezen.
bang dat hij veranderd, in een negatieve manier.
bang dat hij weg gaat, en blijft, maar dan niet hier.
bang dat hij iemand anders vind, die hem wèl altijd alles kan vertellen met woorden.
bang dat hij denkt dat wij niet bij elkaar hoorden.
ookal doen wij dat zeker wel, alleen dan anders,
bang dat hij daar blijft door zijn omstanders.
bang dat ik me bij niemand meer kan uitstorten,
en bang voor allerlei tekorten.
bang dat ik dicht klap, niemand meer om me heen heb,
bang dat mijn beste vriend niet meer terug komt, mijn dierbaarste uitlaatklep.
bang dat ik niet kan vertellen hoeveel je voor me betekend.
bang dat je niet begrijpt hoeveel er op je word gerekend.
bang dat de afstand te groot word,
waardoor ik compleet instort.
bang dat ik mijn dagelijkse behoefte aan liefde ga missen,
bang dat er teveel herinneringen gaan wissen..
bang dat ik mijn liefste vriend kwijt raak,
bang voor het niet nakomen van een afspraak.
de afspraak dat we voor altijd ‘best friends’ zouden blijven,
want wij hebben een vriendschap die je amper, of juist te goed kunt omschrijven.
bang dat ik mezelf verlies, en tegelijkertijd ook mijn beste vriend.
maar misschien ben ik degene wel, die het eigenlijk zo heeft verdient..