eens,
sta ik daar op die top
heb ik hem in mijn zak
ga ik hogerop
nu sta ik middenin
tussen de top en het begin
schuivelend naar boven
op sommige momenten
sta ik even stil
weet niet goed wat ik dan wil
dan,
maak ik weer een spurt
al dichter bij die top
ik werk er naar toe
wachtend wat hij mij zal brengen