Afstand en nabijheid,
Balanceren tussen afstand
zoekend naar nabijheid,
evenwicht tussen aantrekking
en krampachtige afstoting,
dichtbij en toch veraf,
aanraking die nasiddert,
jouw ongekende gevoel
vol zachtheid opent een verlangen
lang opgeborgen in een fantasiedoos,
probeer het vergeefs bij dromen te laten,
de realiteit achterhaalt me steeds,
hoe lang nog houdt dit stand,
wanneer word ik overvallen
door een waterval van emoties,
de vraag is en blijft,
kan ik aan jou weerstaan?
een momentopname zal zwakte tonen,
een zwakte die ik graag omarmen zal,
in liefde verbonden,
steeds opnieuw!!!!
Lydia
08.03.2010