Zonder zorgen
Over vandaag of morgen
Niet meer huilen maar met een lach
Gewoon niet speciaal maar voor elke dag
Ik wil veel te veel
Niet alles kan, maar een klein deel
Dat moet ik nog leren
Maar ik ga zeker proberen
Me te houden aan mijn afspraken
En er iets moois van te maken