de wind kust
mijn vingers koud
al rijdend langs
de oever
de zon straalt
mijn wangen warm
terwijl ik voorbij
ga op mijn scooter
van dorp naar stad
alles om mij heen
mensen, auto's, dieren
in een flits iedereen
voel de vrijheid
door mijn haren
hetgeen wat ik
nooit eerder had