geef me vleugels
zodat ik vrij kan zijn
geef me vleugels
dat ik weg kan vliegen
als ik bang wordt
geef me vleugels
wanneer ik verdriet heb
naar jou toe kan vliegen
zodat je me kunt troosten
geef me gewoon vleugels
dan hoef ik niet meer
bang of verdrietig te zijn,
maar kan ik gewoon
vrij zijn!
evy 2