geschoten,
verstoten
ben jij nog wel gewild?
gelogen,
verzwogen
de mensen die je levend hebt gevild
de pijn in je hart
de tranen in je ogen
de oorlog heeft je leven verbogen
gedwongen tot drugs
want in de oorlog mocht je niet huilen
je moest je pijn verschuilen
de oorlog is nog niet over
ookal heb jij nu een nieuwe start
het leven is nogsteeds hard
gelukkig zijn er organisaties als Mind To Change
waardoor het precentage van kindsoldaten daalt
Time to Change
~Iedere euro helpt om hun te helpen een toekomst te geven,
op het moment zijn er 300.000 kindsoldaten in actie, Help hun nu... It's time to Change!