Liefe mama,
Vandaag krijg je geen cadeau,
omdat dat niet genoeg is
Vandaag hoef je niet te bellen,
waar ik blijf en of ik je niet vergeet.
Want Jou vergeet ik niet.
En je hoeft je geen zorgen te maken
wat je toch wel doen, en altijd zal doen
Omdat je Moeder bent, en een goede moeder wil zijn
ik weet dat jij je best doen, En mam
meer verwachten we ook niet
Want, ookal zie je het soms niet
Ik hou van jou zoals je bent
en ik weet zeker dat pa en dave dat ook doen,
dus moet je wel een goede moeder zijn.
Moederdag is een dag zoals elke andere dag
Omdat je Elke dag mijn mama bent
en omdat ik elke dag van je houd.
maar als ik je elke dag iets zou geven
was het niets waard en werd het normaal
daarom geef ik je een gedicht
Want deze woorden, zijn eerlijk en waar
en ik kon niets vinden wat dit uit kon drukken
Dus hoop ik wel dat je ze zal bewaren
Mama jij bent de sterkste vrouw die ik ken
en mijn voorbeeld
-xxx-
en een knuffel,
Je dochter