Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een eerste vonnis onderweg
Zonder vertrouwen geen omgang
Dat is strijdig met kinderbelang
Een bemiddeling moet hier op gang
Vader moet monddood
Als ouder zorgt hij maar voor brood
En zijn rol als opvoeder in de goot
De zaken die ik in deze zitting heb gehoord
Normale omgang meteen in de kiem gesmoord
Als vader vecht is hij per definitie gestoord
Het is een zeer oud refrein
Mijn lot zal mijn deel zijn
De kinderen blijven achter met de pijn
De uitspraak zal ik moeten afwachten
Om een hogere rechter te betrachten
Naar mijn kinderen zal ik blijven smachten
Alle wetsartikelen gewoon geschonden
Door rechters en raad verslonden
Alsof familiebanden nooit bestonden
Helaas een treurig verhaal
Natuurlijk dat ik hier van baal
Zo spijtig dat ik om onze kinderen maal
Het is een raar gebeuren
Als je vecht moet je ze verbeuren
Doe je het niet dan kan je omgang inkleuren
Maar er gloort een beetje hoop
Ik merkte hoe het de zitting in sloop
Voorzichtige start van omgang omdat vader niet afdroop
Een papa
(Voor mijn twee weggenomen dochters)
Reacties op dit gedicht
Unbroken vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Indy Toma
:
Donderdag, mei 13, 2010 21:38
Ik help het je hopen dat er een uitspraak komt die voor belanghebbende partijen een bevredigende uitkomst heeft.
Over dit gedicht
Auteur:
Unbroken
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
13 mei 2010
Thema's:
[Kinderen]
[Gemis]