Het kind...
Het kind,
zit thuis,
de hele dag,
wat zorg,
verwekkend is.
Het kind,
gepest,
op school,
of is er,
iets ander mis.
Het kind,
verteld niks,
bang voor,
wat mensen,
zullen denken.
Het kind,
zal hopen,
dat niemand
het hoord,
en hem zal krenken,
Het kind,
moeilijk te
begrijpen,
en te zien,
wat er mankeerd.
Het kind,
heeft hulp,
van buiten af,
nodig die hem,
allemaal truckjes leerd.
-Stralende pijl, van uit de buurt van Venetiƫ-