Een nieuw leven gaat mij tegemoet!.
Ik heb die ene man ontmoet
Ik dacht gelijk dit is voorgoed. nooit meer zal ik zou ik jou laten gaan
Jij blijft voor altijd naast mij staan
Wij gaan samen een nieuw leven beginnen
En samen alles overwinnen.
Na jaren laat ik mijn huisje achter mij
Dit doet een heel klein beetje pijn.
Maar de gedachten dat wij samen zijn elke dag weer dat doet me gewoon veel meer plezier
Ik ga na 7 jaar weg uit mijn eigen wereldtje. en begin een nieuw avondtuur!
Met een hoop moooie dingen, het moet alleen nog een beetje echt tot me doordringen.
maar dat komt goed de tijd is er wel voor!
Ik hou van jou
Sabina 20-12-09