Ja, u leest het goed
Ik vertel het u bedroefd
De niet-verzorgde ouder wordt beproefd
De uitspraak is nog steeds niet binnen
Mogelijk nog twee weken bezinnen
Tot die tijd niets te beginnen
Weer wordt zelf het telefonisch contact tegen gewerkt
Mijn strijd daarmee alleen maar versterkt
De middelen blijven echter beperkt
En ach, wat deert een niet-verzorgde ouder nou meer
De arrogantie van rechters gedreven door oud zeer?
Ik denk, het gemis van die kinderen van weleer…
Omgangsrecht is maar schone schijn
Niet iedereen vindt dat even fijn
Het vervangt nooit het vader of moeder zijn
Een papa
(Voor mijn twee weggenomen dochters)