Zoals verwacht is de uitspraak geworden
Vader is eerst tot bezoeker verworden
Twee maand een middag, om gek van te worden
Algemeen maatschappelijk werk mag mee
Maar die hebben geen mogelijkheden zeiden ze gedwee
Ook Bureau Jeugdzorg wil niet met vader in zee
Dus dan contact opgenomen met stichting MEE
Vervolgens met Virenze verhaal ik u gedwee
Maar niemand helpt vader door deze zee
De uitspraak behelsde meer
Een dag en een weekend in de toekomst, niet meer
Het doet mij voor mijn kinderen ook zeer
De wil van de verzorgde ouder is wet
Voor de ander is het allemaal geen pret
Met vertrouwen ga ik al lang niet meer naar bed
Maar ik heb het u al meermaals verteld
Uitgebreid verhalend en zeer snel gemeld
De weg naar het Europees hof kan niet versneld
Wat de uitspraak bij de hoge raad ook moge zijn
Meer van hetzelfde of een ander refrein
Anderen dit leed besparen zal mijn doel bij dat hof zijn
Er haken al te veel ouders te snel af
Als je recht zoekt gaat het al snel bergaf
En uiteraard contact maximaal ontnomen als straf
Dus, deze ouder vecht met tegenzin steeds maar door
Hij is deel van dit onrecht maar weet waarvoor
Aan het recht in Nederland gaat iedere ouder onderdoor
Wetten en regels zijn er genoeg
Een ouderschapsplan bij scheiding is nu troef
Maar met naleving door rechters is het droef
Schermend met belang van de kinderen
Hanteert men als uitgangspunt het contact te verminderen
Dit om wijziging van hoofdverblijf te verhinderen
Maar goed, eerst naar de meervoudige kamer
Nog meer rechters met een mening en een hamer
Hopelijk is mijn nieuwe advocaat spraakzamer
Een papa
(Voor mijn twee weggenomen dochters)