Een teddybeer ziet er heel schatig uit
Dat komt mischien door zijn spitse snuit
Die twee lieve ogen
Zullen je veel plezier beloven
Een teddybeer heeft een hele zachte vacht
Dat is waar een klein kind op wacht
En daarom wil een kind elke keer weer
Een lieve zachte teddybeer