Twee stralende oogjes
Een ondeugende lach
Dat is het eerste wat ik
Vanmorgen van mijn kleine kruimel zag
Goede morgen mama
Twee warme armen om me heen
Zo vroeg in de morgen
Straal jij al meteen
Even kijken hoe die grote het doet
Die is in de ochtend niet zo vroeg
En ja hoor een grote krullenbol
De rest ligt nog diep onder de wol
Zachtjes open ik de gordijnen
Die grote probeert onder de dekens te verdwijnen
Ineens klinkt er heel zachtjes
Hallo Mama, onder de dekens vandaan
En gaat bij hem ook zachtjes zijn lichtje aan
Dan ineens ook een grote stralende lach
Want die grote herinnerd zich ineens
Dat na de vakantie
Is het vandaag weer de eerste schooldag
Wat vind ik het toch fijn
Om Mama van jullie te mogen zijn!