Zijn komst laat ons zingen,
Liederen,speciaal voor hem geschreven
De oude man die de kinderen pleziert
De donkere jongen in felle kleuren,
Altijd vrolijk,
nooit vermoeit,
zij maken de lach,bij jong en oud.
Ook voor wie het geloof over is,
Brengt de dag geluk,
De lach van een kind,
Maakt hem weer goed.
Zij zijn met Familie,
Zodat deze weer één is