Vergeet me niet.
Wanneer je thuis komt,
laat het me weten.
Wil je niet nodeloos
weer laten gaan.
't is toch zo lang geleden,
ooit wel eens bij stil gestaan.
Vertrek naar den vreemde,
carrière in het verschiet.
Daar als een ster
aan de hemel gerezen,
een gouden toekomst te gemoed.
Mijn hart met je meegenomen,
toen jij ons voor een zo onzekere
toekomst verliet.
Ach lieve jongen,
blijf op een teken wachten
vergeet toch je oude moeder niet!
Schrijfster
31-07-2010