Ik smeek iemand in het land,
pak alsjeblieft me hand.
Ik wil het leven niet alleen doorlopen
Iemand die me niet ondwijkt,
die het leven ook berijpt.
Op die gene blijf ik hopen.
De tijd verstrijkt zo snel,
ergens weet ik wel.
Dat ik haar ook nog wel ondmoed
Ti's de tegenwoordige tijd,
nu verdwaalt in eenzaamheid.
Ti's het nu dat er toe doet.
Terwijl ik naar de sterren kijk,
in gedachte de vraag ondwijk.
Waarom ben ik nog nooit gekust?
23 jaren oud,
niemand die er van me houd.
Vurig verlangen met tranen geblust.
Ik wil enkel me leven delen,
samen leven als zovele.
Samen maakt de wereld prachtig.
Samen kijken naar een landschap,
het zelfde landschap in gezelschap.
Wordt nu opeens sprookjes achtig.
Iemand om goed vast te houden,
heel me hart toe te vertrouwen.
Een luisterend oor voor: ik hou van jou
Iemand om goed voor te zorgen,
Geluk samen te waarborgen.
gedeelde gevoelens is wat ik wensen zou