op de groen en paarse heuvel dichtbij de oude stadsmuur
schijnt een licht op een steen die niet ontvlambaar lijkt.
Rode vlinders zeer tot zeer doordrongen van het gif der lust
in een duikvlucht omlaag en omhoog kijken naar de eeuwigheid in blauw gekleurde lucht.
Langs en over de eeuwige steen gevangen in zwaartekracht
vliegen de giftige vlinders heen en weer.
Op de heuvel dichtbij de oude rand van een oude stad
lag een steen gevangen in de nacht wacht kracht.
Wat een zwaan dacht om dichterbij te kunnen komen
ver van de nacht en rand van een oude stad en nooit gedacht
op weg ver vannacht van de oude stadsmuur
te verdwijnen.