Uiting van verdriet van een meisje van 12 jaar
die met jonger broertje en zusje,
in de nacht
uit huis zijn gehaald i.v.b.
suïcidale moeder.
-------------
Zo savonds laat uit je bed gehaald
zolang wachten op een antwoord.
Waar gaan we heen waar gaan we naar toe?
weg weg van hier
nu al zoveel dagen weg
maar wanneer mag ik weer terug?
Ze weten het niet
ik blijf weg ver weg.
Zomaar ineens mensen voor je
die je niet kent en waar je niets van weet.
Maar ze willen helpen en
goed voor je zijn maar er zijn
andere mensen om je heen
Een nieuw gezin zo nieuw dat je er
gewoon verlegen van wordt.
maar wanneer ga ik weer terug
naar het oude gezin waar ik wel
alles weet een nieuw gezin is niet niks
Zoveel verdriet zoveel pijn
we gaan alleen maar weg
het is niet anders
maar toch is het niet fijn
ze zijn verdrietig omdat je weggaat
Het doet pijn omdat het niet als
afgesproken gaat.
Verdriet en pijn is niet fijn.
Larissa.