Weet je
weet je dat ik een grap met je heb uitgehaald
dat ik altijd verkeerde spelletjes met je speelde
je dacht altijd dat ik een mooie engel was
die je door je gouden haren streelde
sterf, sterf liefelijk klein kind
herinner je je nog die demonen uit je droom
ster, sterf voordat ik je vind
het is voorbestemd; jij hangend aan een boom
je zou terug moeten gaan in de tijd
toen je droom nog niet ingekleurd was
sterf, sterf het wordt tijd dat je verdwijnt
terug naar toen ik nog je moeder was
en toch, bij het zien van je angstige ogen
voel ik me helemaal niet bedrogen
Love’s Requiem ©