lieve sandra,
gisteren was
jou feestje
je was er zelf
niet bij, maar
had alles voor elkaar
er hingen vier
witte ballonnen
aan jou kist
en een prachtige
foto van een shoot
die jij hebt gedaan
daarnaast een
diavoorstelling met
vele mooie herinneringen
mensen die voor jou
piano speelden, zongen
stukjes deden en meer
jou favoriete disney-
nummers stonden op,
marco borsato en
musicals.
aan het einde van
de avond lieten wij
de ballonnen vliegen
op weg naar jou
om ze daar boven
te ontvangen met plezier