daar ga je op je fietsje, lief klein kind,
je moest eens weten hoe vertederend ik dat vind.
daar ga je voor de eerste keer naar de creche,
voor je het weet zit je op school en krijg je echt les.
daar ga je zit je op een stoel te kleuren op papier,
mijn hart maakt een sprongetje, wat een kunst op jouw manier.
daar lig je dan in je bedje, klaar voor de nacht,
terwijl jij lekker slaapt, houd je mama de wacht.
dat je zoveel liefde kon brengen in mijn leven,
dat kan je niemand uitleggen, alleen zelf beleven.
xxx one for the road