ik kijk naar boven,
gericht op god!
waarom als hij bestaat,
laat hij de goeden sterven..
en de slechten bestaan?
zommigen leven in armoedde,
zommigen in pijn!
zommigen leven in een oorlog
en waarom..
als er een god bestaat??
doet god daar dan nix aan??
*<weet jij het?>*