Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
the good and the bad things
be yourself with me
Even the things you don't want to let me see
I want to hold you tight
for every night
Show me who you really are
not just the good things but also the scar
in your heart
which hasn't been there form the start
But when time passes by
please let me lie
in your arms tonight
it feels so right
and even if it's wrong
your arms is where I belong
Reacties op dit gedicht
The lady in red vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
The lady in red
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
21 november 2010
Thema's:
[Wij]