Al die tijd
was ik bang
om toe te geven
Ik keek een
andere kant uit
om maar niets
te hoeven zeggen,
uit te leggen
Steeds opzoek
terwijl jij al die
tijd al voor mij stond
Alsmaar vluchten
naar een ander
om mijn verlangen
niet toe te geven
Nu staan wij hier
hand in hand
kijk wat ik had
en wat ik nu heb
Al die tijd
zo gemist