Boten die varen, vliegers die gaan
Gieren die strooien is haar ontgaan
De kracht van het zweten, op een dun koord Meneer van Spitsen had, naar eigen zeggen, 9 baby's aan boord.
Falende fuiken, rokende room
Blij zijn als Johan, ondanks zijn boom
Verglooide bergen, vrouw in de rui
Niet de minste genoot van dit soort lui
Mocht het gebeuren dat Quincy het snapt
Dan wachten we rustig tot Rudolph de rode zwagers overlapt