Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
een mens, zo rijk
de dingen die je
doet met elkaar
zo gewoon
totdat het er
niet meer is
dan pas
sta je stil
en kijk terug
naar hoe rijk je was
zoveel geluk
een ander kan bieden
voelt als normaal
''dat hoort erbij''
voor je het weet
is het over
ongeloof
dan het besef
dat je dit geluk
heb mogen delen
Reacties op dit gedicht
* Rooz * vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
youkie
:
Zaterdag, december 11, 2010 12:40
volkomen eens met je
groetjes
Over dit gedicht
Auteur:
* Rooz *
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
10 december 2010
Thema's:
[Delen]
[Geluk]
[Leven]