Senne, jij klein lief vlinderkind
weet je wel hoe mooi ik je vind?
Jouw vingertjes zo teer en fijn
Graag zal ik vaak bij jou ook zijn
Ik sluit je dan lieflijk in mijn armen
mag je koesteren en warmen
Zo mooi, zo klein
zo lief, zo fijn
Klein meiske met je grote ogen
ons hart heb je al aardig bewogen
Als je straks iets groter bent
mij echt als oma flits herkent
Dan gaan we samen heerlijk zwingen
heel wat liedjes natuurlijk, zingen
Lekker vieze vingers halen door de klei
ja kleine Senne, je maakt me oh zo blij!