Jongen toch
We hadden er al een klein beetje op gerekend
En weten wat de komende tijd voor je betekent
Het viel vandaag zo ontzettend tegen
Zelfs de arts werd van dit alles een beetje verlegen
Ook hij staat machteloos en met de handen in het haar
Weer verder achteruit vergeleken bij vorig jaar
Gelukkig kunnen we al snel in het Academisch Utrecht terecht
We blijven optimistisch wat door de professor daar wordt uitgelegd
Over wat nog wel of niet kan in de toekomst misschien
Hij zal het eerst nog zelf goed moeten bezien
Je huilt en ik huil met je mee,
Jongen toch, maar denk er aan, we zijn een TEAM, wij met z’n TWEE!
2 mei 2002