ik denk aan jou
zie jou
in de luchtdeeltjes
zweven
al ben je dood
ben je nog niet weg
komt op bezoek
voor even
gaat er dan weer
tussenuit
en wanneer je zin hebt
weer op uit
zo ben je overal
een beetje
kon ik het maar zijn
mij zo verdelen
maar wij zijn maar
op één plek
tegelijk
moeten onze tijd
nauwkeurig indelen..
helaas
het leven is
een grote planning,
maar altijd leuk
om op in te spelen ^^