jesse: "godsgeschenk"
ongelooflijk bijzonder
jesse,het betekent godsgeschenk
meer dan een wonder
nog voordat jij bestond
kende ik je naam
en wat er ook gebeurd in het leven
mijn liefde zo puur blijft bestaan
en wat er ooit ook op je pad komt mijn kind
niets of niemand veranderd daar iets aan
jij bent mijn zoon
je hart en ook je pijn
is bij mij bekend
deliefde die ik onvolwaardelijk geef
de woorden die ik je steeds spreek
ik heb jou gedragen
en later schat,later
dan zal jij zien
wat mama mij vertelde
is wat ik verdien
afscheid nemen bestaat niet
enkel god ziet mijn verdriet
maar kind mijn gebed komt erdoorheen
heer,ow lieve machtige heer
geloof in mij en geef mij kracht
want u geschenk is alles waar ik voor leef
mijn godsgeschenk,mijn leven
voor altijd hier bij mij
mama zal onvoorwaardelijk waken aan jou zij
mijn stoere mannetje, MIJN KEI
mama houd van je